Praktijkgegevens en tarieven

Het praktijkadres

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte aan huis op de Milan Viscontilaan 48 in de Meern. Je kunt daar uitstekend komen met het openbaar vervoer (bushalte de Europaweg is op loopafstand), op de fiets en met de auto. Het parkeren in de wijk is gratis.

Wijs in je Lijf volgt de regelgeving vanuit het RIVM en de richtlijnen vanuit de RBCZ en de beroepsvereniging VIT om besmetting met het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. Naast de optie om de sessies via de beveiligde beeldbel-omgeving Therapieland te volgen kunnen we elkaar onder voorwaarden gelukkig ook weer in de praktijk ontmoeten.

De maatregelen die ik hanteer heb ik beschreven in het protocol “Maatregelen Wijs in je Lijf in het kader van COVID-19”. Dit protocol vormt een aanvulling op de Algemene Voorwaarden.

Tarieven en Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIT. Dat betekent dat de therapeutische sessies voor vergoeding in aanmerking kunnen komen als je een aanvullende verzekering hebt. Neem zelf contact op met je zorgverzekeraar om dit te controleren.

Coachingssessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Sommige werkgevers hanteren een opleidingsbudget per medewerker en zijn bereid op deze manier in de kosten voor een persoonlijk ontwikkeltraject bij te dragen.

Intake lichaamsgerichte therapie, max. 60 min.: 45 euro (BTW vrij)

Sessie lichaamsgerichte therapie, duur 60 min.: 85 euro (BTW vrij)

Leertherapie voor de opleiding Somatic Experiencing of andere opleidingen in overleg, duur 60min.: 90 euro(BTW vrij) 

Intake lichaamsgerichte coaching, max. 60 min.: 45 euro exclusief BTW

Sessie coaching, duur 60 min.: 85 euro exclusief BTW

Afmelding minimaal 24 uur van te voren is kosteloos. Daarna ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Privacybeleid

Wijs in je Lijf houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, een dossier bij van uw medische en administratieve gegevens.  Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uiteraard ga ik zorgvuldig met uw gegevens om. De details vindt u in het privacybeleid.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten met mijn praktijk bij de Vereniging van Integraal Therapeuten 
Ook ben ik aangesloten bij de bij de koepelorganisatie RBCZ.
De RBCZ registreert beroepsbeoefenaren in de complementaire alternatieve zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten. Het tuchtrecht van RBCZ is ondergebracht in een aparte stichting, namelijk TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Klachtenregeling

Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om goede kwaliteit van zorg te leveren. Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over mij, mijn optreden of de sessies.
Graag bespreek ik de onvrede of klacht eerst samen met je. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit. Is het moeilijk je onvrede
of klacht te bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Bel of mail daarvoor met het secretariaat van de VIT en zij zorgen ervoor dat een klachtenfunctionaris contact met je opneemt.
Wanneer ook na bemiddeling van de klachtenfunctionaris de situatie voor jou nog niet naar tevredenheid is opgelost kan de geschilleninstantie waar ik bij ben aangesloten ingeschakeld worden. Ik ben via de VIT aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) Dit is een de door de overheid erkende, professionele, niet commerciële geschilleninstantie.

 

Wijs in je Lijf op social media

facebook.com/WijsinjeLijf

linkedin.com/in/sanne-van-heumen

instagram.com/wijs_in_je_lijf

KvK nummer: 64889645

Wil je meer weten over Wijs in je Lijf of een afspraak maken? Neem dan contact met me op.